Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Landskampioen Eredivisie gaat Europa in

Landskampioen vv Pernis/ Barcelona Soccer Schools speelt van 10 t/m 13 april a.s. in Madrid met 5 andere landskampioenen.

De andere ploegen zijn: F.S. Vermoin ( Portugal), ASDC Montesilvano (Italië), FC Aurora (Rusland), Inter Media Service (Oekraïne) en Futsi Atletico Navalcarnero (Madrid).

De organisatie van het toernooi is in handen van de Spaanse lands- en bekerkampioen. De ploegen tonen met dit kampioenschap aan dat het vrouwenzaalvoetbal zich ontwikkelt in de verschillende landen. Het merendeel van deze landen kent professionele ploegen.Op deze manier hopen de deelnemers aan te tonen dat voor clubs de volgende stap een Europees toernooi voor vrouwen is.

De Nederlandse vertegenwoordiger zit niet in de makkelijkste poule met Spaanse en Oekraïense vertegenwoordig. De thuisploeg won dit jaar 21 wedstrijden achter elkaar. Coach Sharon van Zadelhoff ziet dit toernooi als een mooie uitdaging en wil natuurlijk zien waar haar ploeg internationaal staat.

Het team van vv Pernis bestaat uit de volgende speelsters: Bianca Troost (K), Samira El Biyar, Suzanne Bakker- van Zadelhoff (c),Francisca Schols, Milenca van Ee, Dounia El Biyar, Vivienne Knegtmans ,Jennifer Oliviera, Felicia Farhad Sedighi en Priscilla de Vos

Programma

10.04.2017 19.00 uur vv Pernis Futsi Atletico Navalcarnero
11.04.2017 19.00 uur vv Pernis Inter Media Service

 

Op 13 april a.s. zijn de slotwedstrijden.

Het bericht Landskampioen Eredivisie gaat Europa in verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *