Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Myrthe Moorrees vervangt Oranje captain

Mandy van den Berg is niet inzetbaar in de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal tegen Frankrijk en IJsland. De aanvoerder van Oranje heeft knieklachten en verlaat het trainingskamp in Zeist. Wiegman heeft PSV-speelster Myrthe Moorrees toegevoegd aan de selectie.

Nederland oefent vrijdag 7 april om 20.00 uur in de Galgenwaard tegen Frankrijk. Vier dagen later, op dinsdag 11 april om 19.00 uur, staat in stadion De Vijverberg in Doetinchem de ontmoeting met IJsland op het programma.

Het bericht Myrthe Moorrees vervangt Oranje captain verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *