Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje stapt over naar Facebook voor duel tegen Frankrijk

Internationale voetbalclubs zoals Manchester City en FC Barcelona passen het al een tijd toe, maar nu is ook de KNVB overstag gegaan. Precies honderd dagen voor de start van het EK trapt het Nederlands elftal af in een oefenwedstrijd tegen Frankrijk én dat duel zal live te volgen zijn via Facebook.

In Stadion Galgenwaard in Utrecht zal het team van bondscoach Sarina Wiegman aanstaande vrijdag het op gaan nemen tegen de huidige nummer drie van de wereldranglijst, Frankrijk. Voor de OranjeLeeuwinnen een uitstekende aangelegenheid om te laten zien waartoe het elftal in staat is. Al helemaal na de uitstekende prestatie die geleverd werd gedurende de Algarve Cup.

Daarom is er ook gedacht aan de mensen die niet in staat zullen zijn om naar het stadion af te reizen. De wedstrijd zal namelijk live uitgezonden gaan worden via zowel de Facebookpagina van OnsOranje als de website (OnsOranje.nl/live) met commentaar van Onno Hansum.

 

Het bericht Oranje stapt over naar Facebook voor duel tegen Frankrijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *