Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing Eredivisie zaalvoetbal

In de eredivisie zaalvoetbal vrouwen zijn de eerste drie ploegen voor de play offs bekend; vv Pernis/Barcelona Soccer Schools, KTP Nieuw Roden en Drachtster Boys. De vierde plek is nu in handen van FC Gelre, maar zowel Zuidoost United als drs. Vijfje hebben nog een kleine kans op deze plek.

In Leek is de wedstrijd tussen KTP Nieuw Roden en Zuidoost United. Amsterdamse winst betekent drie punten achterstand op de nummer vier met nog twee wedstrijden te gaan. De thuisclub is al zeker van de play offs en speelt volgende week, 14 april a.s., de bekerfinale tegen Drachtster Boys in Sporthallen Zuid (Amsterdam). De eerste wedstrijd won de Drentse ploeg met 0-5.

Drachtster Boys krijgt Pro Futsal Club op visite. De Friezinnen spelen volgende week de bekerfinale en hebben de play offs bereikt. De thuisploeg is bij winst zeker van de 3e plek in de competitie. De tegenstander staat op de 9e plek. De eerste wedstrijd leverde 17 doelpunten op door een 6-11 overwinning voor de ploeg uit Drachten.

Het bericht Voorbeschouwing Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *