Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

CTO-combinatie actief op gerenomeerd Duits toernooi

Een combinatie van CTO Amsterdam en Eindhoven (en speelsters uit het district) is afgereisd naar Duitsland (Duisburg) voor de “Länderpokal”. Het toernooi is gevuld met de beste O16 speelsters uit de Duitse- en Nederlandse voetbaldistricten. De wedstrijdduur bedraagt 2 x 30 minuten en al twee keer wist het district Westfalen het toernooi op haar naam te schrijven; de eerste variant werd gewonnen door Brandenburg.

Het CTO/KNVB gelegenheidsteam won haar eerste wedstrijd met 4-1 van Hamburg O16. Naomi Hilhorst en Tineke de Jong zorgde voor een 2-0 voorsprong en na de rust scoorde Hamburg U16 via Joline Floeter de aansluitingstreffer. Het Duitse team kon verder echter niet doordrukken. Lobke Loonen zorgde met haar twee doelpunten uiteindelijk voor een eenvoudige overwinning. Vanmiddag om 16.00 staat de wedstrijd tegen Westfalen U16 op het programma.

Het bericht CTO-combinatie actief op gerenomeerd Duits toernooi verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *