Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ING eerste Nationale Partner WEURO2017

Precies 100 dagen voordat het UEFA Women’s EURO 2017 op 16 juli begint heeft KNVB hoofdsponsor ING zich als eerste ‘Nationale Partner’ verbonden aan WEURO 2017. Ook de andere vier Nationale Partner-pakketten zijn bijna allemaal door de KNVB verkocht. De verwachting is dat alle vijf nationale partners voor het eind van april bekend worden gemaakt.

Met de verkoop van de pakketten is de vooruitstrevende stap die de KNVB vorig jaar nam om zelf de marketing van een aantal rechtenpakketten voor het toernooi ter hand te nemen, een groot succes geworden. De KNVB kocht voor eigen risico vijf rechtenpakketten af bij UEFA en combineerde deze met een aantal eigen rechten, zoals de portretrechten van de speelsters en rechten rondom de oefenwedstrijden van de OranjeLeeuwinnen. Voorwaarde was dat de partners niet conflicteerden met de negen UEFA-partners en dat de sponsoring op Nederland gericht moest blijven en niet op andere Europese landen. Lees hier verder.

Foto: knvb.nl

Het bericht ING eerste Nationale Partner WEURO2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *