Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bezoekers informatie Oranje – IJsland

Na de kraker van afgelopen vrijdag tegen Frankrijk volgt dinsdag wederom een mooie testcase voor de OranjeLeeuwinnen. In stadion de Vijverberg in Doetinchem is IJsland de tegenstander in een oefeninterland die om 19.00 uur begint. Na het succes van de IJslandse mannen op het afgelopen EK zal waarschijnlijk niemand deze Noordelijke eilandbewoners meer onderschatten.

We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Lees deze informatie voor vertrek goed door, zodat je goed voorbereid afreist naar het stadion.

We raden je aan om minimaal een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn, vanaf 17:30 uur kun je het stadion al in.

Vertrek op tijd van huis

Voor de wedstrijd is het vaak druk op de weg en rondom het stadion. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je voldoende tijd hebt om bij het stadion te komen, de auto te parkeren, naar het stadion te lopen en je zitplaats te vinden. Dan kun je samen met alle aanwezigen uit volle borst het volkslied meezingen. We raden je aan om minimaal een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn. Vanaf 17:30 uur kun je het stadion al in.

Parkeer informatie

Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen bij het stadion. Volg hiervoor de verkeersborden en parkeerwachters bij het stadion. Het parkeerterrein P1 is alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart, lees hier verder.

Openbaar Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer, neem dan vanaf NS-station Doetinchem buslijn 28 (richting Gendringen) of 40 (richting Dinxperlo). Vervolgens kun je uitstappen bij halte Watertoren en vandaar is het zeven minuten lopen naar het stadion.

Print je tickets van tevoren

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de ticketshop? Print dan voordat je weggaat je tickets. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Samen zijn we Oranje!

Natuurlijk willen we onze OranjeLeeuwinnen zoveel mogelijk thuisvoordeel geven. Kom dus in het oranje en oefen alvast je aanmoedigingen. Voor de wedstrijd kun je je nog extra laten schminken bij de toegangspoorten van het stadion.

In het stadion van De Graafschap betaal je met munten bij de verkooppunten. De munten zijn contant of per pin aan te schaffen.

Het bericht Bezoekers informatie Oranje – IJsland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *