Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matchcenter: Oranje O19 – Portugal O19

Vanmiddag om 16.00 uur is de 2e Elite ronde wedstrijd voor Oranje O19 tegen Portugal O19 bij Robur et Velocitas (Apeldoorn). De 6 groepswinnaars en de beste nummer twee van de zes groepen plaatsen zich voor het EK in Noord-Ierland. O19 won al haar eerste wedstrijd met 0-5 van Slovenië en het duel tegen Portugal kan je natuurlijk weer bij ons live bekijken.

De andere wedstrijd voor vandaag ging tussen Frankrijk en Slovenië. Zoals verwacht wisten ook de Francaises van de Slovenen te winnen. Het werd 4-0 via Aimy Diop, Lina Boussaha, Chloe Pierel (2x). Overigens leuk om te vermelden is dat bij deze wedstrijd Natascha Krijt-van Der Linden één van de twee assistent-scheidsrechters was. En de 4e official was ook een landgenote, Marije Deuring.

 

Thuis Uit Livescore
Nederland Portugal  –

 

Scoreverloop:

 

Opstelling:

Lize Kop; Noa Waterham, Vera ten Westeneind, Nurija van Schoonhoven (C); Eva van Deursen, Victoria Pelova, Jamie Altelaar; Ashleigh Weerden, Joëlle Smits, Rebecca Doejaren.

Kaart(en):

 

Het bericht Matchcenter: Oranje O19 – Portugal O19 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *