Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden klaar voor bekerfinale

Bekerfinalisten Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden wonnen hun competitie wedstrijden met ruim verschil.

Drachtster Boys kreeg het altijd lastige Pro Futsal Club op bezoek. In de 10e minuut scoorde Jessie Prijs, het 100ste doelpunt in dit seizoen. Keepster Karin Luchies (PFC) was moeilijk te passeren. Het was Marian Meijer(DB) die dat toch lukte. Marian Meijer en Vera Veelers schoten hun ploeg naar 4-0 voorsprong . Na de wissel maakte Esra van der Heide en Jessie Prijs het halve dozijn vol voor de thuisploeg.

KTP Nieuw Roden moest aantreden tegen Zuidoost United dat nog kans had op de 4e plek. In de eerste 8 minuten van de wedstrijd scoorden Linda Visser(2) en Grytsje Jongsma. Vervolgens kregen de bezoekers meer vat op het spel. Het was Michelle Playfair ( ZOU) die voor de wissel voor 3-1 zorgde. Beide ploegen namen in de 2e helft risico’s. Coach Andy de Jong experimenteerde op sommige momenten. Dit pakte niet goed uit voor Zuidoost United en het thuisteam liep uit naar een 9-1 overwinning. Het waren Grytsje Jongsma, Amber Bandringa (2), Renée Huizinga en Martine Kooiker die zorgden voor de doelpunten.

Bekerfinale

Op 14 april a.s. staan Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden in de bekerfinale . De finale wordt gespeeld in Sporthallen Zuid (Amsterdam) en begint om 19.00 uur.

Het bericht Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden klaar voor bekerfinale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *