Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Update: Eliteronde O19

Het Nederlands elftal voor speelsters onder 19 heeft de eerste twee wedstrijden in de Eliteronde van Slovenië en Portugal gewonnen. Aanstaande dinsdag zal bepaald gaan worden of Oranje als nummer een in de groep gaat eindigen. Dan speelt de ploeg namelijk tegen Frankrijk, dat ook nog niet heeft verloren.

De winnaars van elke poule samen met de beste nummers twee plaatsen zich voor het EK in Noord-Ierland dat van 8 tot en met 20 augustus gaat plaatsvinden. Eerst wacht dus nog de wedstrijd tegen Frankrijk. De wedstrijd begint dinsdag om 19.00 uur op de plaatselijke voetbalvereniging Robur et Velocitas in Apeldoorn. Via de livestream zal deze belangrijke confrontatie ook te volgen zijn. Verder lijken Engeland en Schotland ook al nagenoeg zeker van directe plaatsing voor het EK. In groep 5 hebben zowel Noorwegen als Zweden vier punten uit twee wedstrijden.

 

Het bericht Update: Eliteronde O19 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *