Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Goed nieuws vanuit IJsselstein

IJFC verlengt contract met trainer Marcel van den IJssel.
Na een positieve evaluatie is het bestuur verheugd om mee te kunnen delen dat ook komend seizoen Marcel v.d. IJssel verantwoordelijk zal zijn voor de vrouwenselectie.
De plezierige samenwerking en motivatie van Marcel geeft het vrouwenvoetbal binnen IJFC het steuntje in de rug om verder te groeien. Nu handhaving in de 1ste klasse verzekerd is, al heeft er dit seizoen al meer ingezeten, wordt de lat wat hoger gelegd voor komend seizoen. De komende weken wordt daar al mee begonnen.

Daarvoor zoekt IJFC nog oefentegenstanders voor enkele wedstrijden. De meeste speelsters blijven bij IJFC maar er is in de diverse teams nog ruimte voor ge├»nteresseerde (jeugd)speelsters, die overwegen hun voetbalcarri├Ęre (zowel prestatief als recreatief) bij IJFC voort te zetten. Zij worden van harte uitgenodigd enkele trainingen mee te komen doen. Stuur, ook voor oefenwedstrijden, even een mailtje naar leden@ijfc.nl

Het bericht Goed nieuws vanuit IJsselstein verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *