Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matchcenter: Oranje O19 – Frankrijk O19

Vanavond staat de derde en tevens laatste wedstrijd van de Eliteronde voor Oranje O19 op het programma. Op het terrein van SDC Putten staat de belangrijke confrontatie tegen regerend Europees kampioen Frankrijk op het programma. Door met 5-0 van zowel Slovenië O19 als Portugal O19 te winnen, heeft de ploeg van bondscoach Jessica Torny een uitstekende uitgangspositie gecreëerd. De groepswinnaars en de beste nummers twee van de zes groepen plaatsen zich namelijk voor het EK – van 8 tot 20 augustus – in Noord-Ierland.

 

Aanvang Thuis Uit Livescore
19.00 uur Nederland Frankrijk  –

 

Scoreverloop:

 

Opstelling:

 

Het bericht Matchcenter: Oranje O19 – Frankrijk O19 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *