Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Olympia zet vrouwenvoetbal in Gouda op de kaart

Afgelopen zondag trad Olympia VR1 uit Gouda aan tegen SEP in Delft. Er wordt een solide overwinning van 0-2 geboekt en daarna begint het wachten op de uitslag van nummer twee RVC’33. Bij puntverlies van RVC’33 is Olympia kampioen. Het blijft heel lang spannend tot het verlossende telefoontje van de verslaggever-ter-plekke: einduitslag 2-2 en Olympia Vrouwen 1 is kampioen zonder een wedstrijd te verliezen! Een fantastisch resultaat voor de formatie van trainer Bert van de Kaa en leider Rob van der Gaag! Vorig jaar was het team al dichtbij promotie, maar toen lukte het net niet in de finale van de nacompetitie na eveneens een ongeslagen reeks in de reguliere competitie. Dit seizoen zijn er enkele versterkingen bijgekomen en neemt het team al vanaf de start van de competitie de leiding. Een voor een wordt met de concurrentie afgerekend en drie wedstrijden voor het einde van de competitie is de titel veiliggesteld. Promotie naar de 2e klasse is een feit!

Het vrouwenvoetbal zit in de lift bij traditieclub Olympia uit 1886. Na de start 5 seizoenen geleden zijn er nu twee vrouwenteams, een meiden Onder 11 en een meiden Onder 13. Ook spelen er enkele talentvolle meiden in jongensteams. De club wil deze groei graag voortzetten. Ambitieuze trainers (zie ook
http://www.vrouwenvoetbalnieuws.nl/vacature-olympia-vr1-zoekt-trainer-coach/)
en speelsters/keepsters uit de regio Gouda zijn dan ook van harte uitgenodigd voor een kennismaking! Contact: Rob van der Gaag op vrouwen@gcfc-olympia.nl

Op de foto: de kampioenen, Fahrid Bourjila (assistent scheidsrechter), Rob van der Gaag (coördinator vrouwenvoetbal), Bert van der Kaa (trainer / coach) en Teo Oortman (ambassadeur KNVB)

Het bericht Olympia zet vrouwenvoetbal in Gouda op de kaart verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *