Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Talentendag: bij SteDoCo op 28 april

Ben je tussen de 14 en 18 jaar? En wil je echt wat van je voetbaltalent maken -ook als je al wat langer onderweg bent in je voetbalcarrière- kom dan naar onze talentendag.

Al meer dan 10 jaar is de Meidenacademie van SteDoCo een van de meest professionele voetbalacademies van Nederland. We bieden je niet alleen topvoetbal, maar vooral veel mogelijkheden om verder te leren in een van onze academieteams. Of ons belofteteam Jong SteDoCo voor meiden met kans op een doorstroming naar het vrouwenvoetbal op het hoogste niveau.

Vrijdag 28 april starten we om 13.00 uur op ons veld in Hoornaar. Looptraining, techniektraining en natuurlijk partijvoetbal. Een middag waarin je al jouw voetbaltalent kunt tonen aan onze trainersstaf.

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen aan: academie@stedoco.nl.

Het bericht Talentendag: bij SteDoCo op 28 april verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Talentendag: bij SteDoCo op 28 april

Ben je tussen de 14 en 18 jaar? En wil je echt wat van je voetbaltalent maken -ook als je al wat langer onderweg bent in je voetbalcarrière- kom dan naar onze talentendag.

Al meer dan 10 jaar is de Meidenacademie van SteDoCo een van de meest professionele voetbalacademies van Nederland. We bieden je niet alleen topvoetbal, maar vooral veel mogelijkheden om verder te leren in een van onze academieteams. Of ons belofteteam Jong SteDoCo voor meiden met kans op een doorstroming naar het vrouwenvoetbal op het hoogste niveau.

Vrijdag 28 april starten we om 13.00 uur op ons veld in Hoornaar. Looptraining, techniektraining en natuurlijk partijvoetbal. Een middag waarin je al jouw voetbaltalent kunt tonen aan onze trainersstaf.

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen aan: academie@stedoco.nl.

Het bericht Talentendag: bij SteDoCo op 28 april verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *