Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Geert Tichelaar blijft trainer Be Quick’28

Be Quick Vrouwen 1 zal ook komend seizoen onder leiding staan van Geert Tichelaar. Geert nam het roer in december over van Alparslan Kirboga en vecht nog met Vrouwen 1 voor handhaving in de Hoofdklasse. Er is echter meer dan voldoende vertrouwen om Geert ook volgend jaar voor de groep te laten staan.
Geert Tichelaar is 26 jaar en is in het dagelijks leven docent Economie aan het Thomas à Kempiscollege. Hij is in het bezit van een TC-III diploma en gaat volgend jaar proberen om TC-II binnen te halen. Geert is een bekend gezicht binnen Be Quick. Hij heeft binnen onze vereniging al jaren meiden- en vrouwenteams getraind.

Het bericht Geert Tichelaar blijft trainer Be Quick’28 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *