Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ludieke EK-actie in de Koopgoot Rotterdam

Vorige week gaf RTV Rijnmond al een voorproefje van de ludieke EK-actie dat in de Koopgoot te Rotterdam plaatsvond. Ter ere van het aankomende EK trakteerden internationale straatvoetballers en uitgedoste supporters de speelstad en het winkelend publiek op een onverwachte actie.

De Rotterdamse straatvoetballers Jeand Doest en Jolina Amani Baessa zorgden samen met de Fransen Séan Garnier en Melody Donchet en Belg Soufiane Bencok voor entertainment en enthousiasme in hartje Rotterdam. ‘Slachtoffers’ die de mysterieuze oranje bal aanraakten werden onverwachts verrast door één van deze straatvoetballers. Onder luid gejuich kwamen supporters vanuit alle hoeken en gaten om de straatvoetballer en het slachtoffer aan te moedigen voor maar één ding: de panna!

Check snel de video om te zien hoe het ‘slachtoffer’ verbaasd achterblijft met enkel de boodschap: Let’s Celebrate WEURO 2017

Fotograaf: Jeroen Adriaanse
Video: Dr. WOOOW

Het bericht Ludieke EK-actie in de Koopgoot Rotterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *