Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Heerenveense Boys boos op bekertegenstander

Heerenveense Boys is erg boos op de tegenstander van vandaag, The Knickerbockers. Aanvankelijk was de bekerwedstrijd vastgesteld op het tijdstip van 14.30, maar nu is de aftrap al op de pupillentijd van 10.00. Heerenveense Boys heeft dan een probleem, meerdere speelsters moeten in de ochtenduren werken en krijgen geen vrij van hun baas. Zo ontbreekt nu de hele voorhoede van de koploper in de eerste klasse B, want werken gaat voor voetbal.

Tot overmaat van ramp moeten de speelsters van Heerenveense Boys thuis of in de bus omkleden want de club uit Groningen heeft slechts twee kleedkamers op dat vroege tijdstip voor zes elftallen. Ook douchen na afloop is niet mogelijk bij TKB. De club is boos dat dit soort praktijken nog plaatsvinden bij clubs maar zal de wedstrijd wel gaan spelen met een mix van alles en nog wat.

Het bericht Heerenveense Boys boos op bekertegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *