Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vv Pernis neemt bagage aan ervaring mee uit Spanje

Afgelopen week speelde vv Pernis het officiële Women’s UEFA Champions League toernooi in Spanje. Naast de kampioen uit Nederland waren de volgende kampioenen aanwezig: F.S. Vermoin (Portugal), ASDC Montesilvano (Italië), FC Aurora (Rusland), Inter Media Service (Oekraïne) en Futsi Atletico Navalcarnero (Spanje).

Op 10, 11 en 12 april waren de poulewedstrijden en op de 13e de finaledag. Men hoopt dat dit mini-toernooi als blauwdruk gaat dienen om het vrouwenzaalvoetbal een vernieuwd gezicht te geven. De gemeente en de provincie hebben allemaal eenfinanciële bijdrage geleverd om dit toernooi tot een succes te maken.

De eerder genoemde partijen zijn op meerdere punten geslaagd; mede dankzij de speelsters en begeleiding die ook haar bijdrage hebben geleverd door te imponeren in de zaal. De wedstrijden werden allemaal live uitgezonden op het eigen youtube kanaal van het organiserende team en er was ook voldoende media aanwezig. Vv Pernis ontving ook vanuit de lokale media de nodige lof vanwege de spelopvatting en strijdbaarheid. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Athletic Navalcarnero, dat Montesilvano Athletic met 3-2 wist te verslaan.

Mooie sfeerbeelden tussen Pernis en het Italiaanse ASDC Montesilvano:

Het bericht Vv Pernis neemt bagage aan ervaring mee uit Spanje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *