Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De Goede Zaak: “ADO Den Haag presteert, leidt op en inspireert”

Richard de Lange en Jill Verreijdt waren vrijdag te gast in het radioprogramma De Goede Zaak op Den Haag FM. Richard de Lange is verantwoordelijk voor de Sales en Sponsoring en Jill Verreijdt is werkzaam als medewerkster marketing, communicatie en maatschappelijk bij ADO Den Haag Vrouwen.

In 2012 is de Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal opgericht om het vrouwenvoetbal in onze regio op het hoogste niveau een beter perspectief te bieden. “Wij willen zo hoog mogelijk eindigen, de beker winnen en kijken of wij jonge talenten zover kunnen krijgen dat ze uiteindelijk in het eerste team kunnen debuteren en mee gaan draaien. ADO Den Haag Vrouwen wil inspireren, dat is onze maatschappelijke kant”, zegt Richard de Lange. “Onze doelstelling is presteren, opleiden en inspireren.”

“ADO Den Haag Vrouwen is zeer maatschappelijk betrokken, zo hebben wij in 2015 een aparte stichting opgericht, Stichting Powervrouwen.nl“, vertelt Jill Verreijdt. “Een powervrouw is iemand die vanuit haar passie een ander kan inspireren. Michelle Vrieling is vorige week naar India geweest, weliswaar om het vrouwenvoetbal te promoten, maar alleen al door het geven van een knuffel heeft zij hiermee heel veel meisjes gelukkig gemaakt. Het hoeft geeneens wat met voetbal te maken hebben. Zij inspireert de meisjes alleen al door haar aanwezigheid.”

Bron: Den Haag FM

Het bericht De Goede Zaak: “ADO Den Haag presteert, leidt op en inspireert” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *