Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

PSV verlengt contracten van zeven speelsters

PSV is al druk bezig met de selectie voor het seizoen 2017/2018. Vanmiddag maakte de club bekend dat de contracten van maar liefst zes (!) speelsters met een jaar zijn verlengd, tot medio 2018, terwijl het contract van Michelle Hendriks met twee seizoenen is verlengd.

Vanity Lewerissa, Kim Mourmans, Jesslyn Kuijpers, Angela Christ, Corine Peels, Annerens Tijm en Michelle Hendriks spelen ook volgend seizoen bij de club uit Eindhoven. Aanstaande vrijdag neemt PSV het thuis op tegen FC Twente in de eerste ronde van de play-offs.

Aanvoerster Kuijpers speelt al vanaf de oprichting van de vrouwelijke tak van PSV in het shirt van de club uit Eindhoven en is dan ook erg blij. “Het zegt veel over PSV dat we hier vandaag met z’n allen staan. Hier straalt heel veel vertrouwen van uit. Naar mij persoonlijk, maar ook naar de groep toe. Zeker zo kort na het bereiken van de bekerfinale. Ik sta hier echt met een supertrots gevoel,” zegt de 21-jarige aanvallende middenveldster tegenover de officiële website van PSV.

Ook Lewerissa kan zich vinden in de woorden van haar ploeggenoot. “Ik ben blij dat ik hier kan blijven spelen. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, we hebben een superleuk team. In het veld gaan we voor elkaar door het vuur en buiten het veld zijn we heel hecht. Dat kun je ook wel zien op zo’n dag als vandaag.”

 

Het bericht PSV verlengt contracten van zeven speelsters verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *