Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meiden Reiger Boys niet te verslaan

Vijftig achtereenvolgende beker- en competitiewedstrijden is Reiger Boys MO19 nu ongeslagen!
Anders gezegd: sinds 29 augustus 2015 heeft dit team 5 keer gelijk gespeeld en maar liefst 45 wedstrijden gewonnen. In het seizoen 2015-2016 als MB1 (MO17) en, op één plaats versterkt en verder ongewijzigd, in het seizoen 2016-2017 als MO19 (MA1). Steeds in de Hoofdklasse van West-I.
In die vijftig wedstrijden werd er 308 keer gescoord (gemiddeld 6.2 doelpunten per wedstrijd), terwijl de ploeg slechts 36 tegendoelpunten hoefde te incasseren (gemiddeld 0.7 tegendoelpunten per wedstrijd). Een prestatie om heel trots op te zijn en vanaf deze plaats de hartelijke felicitaties aan alle meiden en de coaches.
Drie speelsters kwamen tot een gemiddelde van meer dan 1 goal per gespeelde wedstrijd, terwijl nog eens vier speelsters gemiddeld meer dan eens per twee wedstrijden scoorden. Zo lang ongeslagen blijven kan alleen dankzij een ijzersterke verdediging en een klasse-keepster. Bijzonder is dat alle speelsters, inclusief de verdedigsters en zelfs de keepster, in deze reeks van 50 wedstrijden tot scoren zijn gekomen.

Foto: Paul van der Molen

Het bericht Meiden Reiger Boys niet te verslaan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *