Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje Onder 15 oefent tegen Ierland

Het Nederlands elftal voor speelsters onder 15 jaar oefent op vrijdag 28 april tegen Ierland onder 16. De aftrap bij Nivo Sparta in Zaltbommel is om 15.00 uur. KNVB-coach Marleen Wissink heeft voor het duel achttien speelsters opgeroepen. De selectie:

Daphne Buxtorff, IIham Abali, Samantha van Diemen, Claire Dinkla (foto), Regina van Eijk, Kayra Nelemans, Ella Peddemors, Britt van Rijswijck, Zenna de Zwart, Kim Everaerts, Anna Hightower, Tineke de Jong, Lotje de Keijzer, Floor van Loon, Senna El Messaoudi, Iris Stiekema, Manique de Vette.

 Stand-by:

Lisan Alkemade, Marit Aúee, Wendy Balfoort, Anne Heemskerk, Bodil van der Heuvel, Daniëlle de Jong, Milou Leendertse, Lobke Loonen, Rkia Mazrouai, Evelien Mensies, Nikita Tromp.

Foto: Ronald Gringhuis

Het bericht Oranje Onder 15 oefent tegen Ierland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *