Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Kirsten Koopmans geeft vervolg aan Tuinieren met profvoetballers

Ook deze keer nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze wekelijks terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s en video’s te laten zien. Dit keer onder andere met Tessel Middag en Kirsten Koopmans.

Sherida Spitse is mama geworden! 

We openen met het mooiste nieuws van deze week. Sherida Spitse en haar vriendin zijn namelijk trotse mama’s geworden van zoon Jens! Wij zijn benieuwd wat zijn eerste woordje zal zijn; ‘bal’ of toch ‘mama’? De KNVB lijkt het in ieder geval ook al helemaal te zien zitten in “Spitse Jr.”

 

Hoera! Vindt Merel van Dongen hier het eerste paasei in het stadion van PEC Zwolle?

Voor Ajax was het een bijzonder leuk paasweekend en een wel héél ‘Goede Vrijdag’. Ten koste van PEC Zwolle (1-3) werd namelijk de bekerfinale bereikt. Of het paasweekend van Merel van Dongen met een zus als valsspeler uiteindelijk toch nog geslaagd is, is helaas tot op heden nog niet bekend..

 

Tessel Middag spart met Abbie McManus 

Ter voorbereiding op de halve finale van de FA Cup dolde Tessel Middag een beetje met teamgenoot Abbie McManus. De ‘worstel pose’ heeft klaarblijkelijk zijn vruchten afgeworpen, want Manchester City won met 1-0 van Liverpool en bereikte zo de finale van het Engelse bekertoernooi.

Smiling ‘cause it’s gameday! Semi final of the FA Cup v Liverpool at 2pm 🔷 #EasterMonday🐰

Een bericht gedeeld door Tessel Middag (@tesselmiddag) op

Nadine Noordam blijft in de ‘winning mood’

Nadat Nadine Noordam met Oranje O19 het Europees Kampioenschap wist te bereiken, moest ook haar vriendje Luca Streppel eraan geloven. Althans, we kunnen het ons bijna niet voorstellen dat de speelster van ADO Den Haag dit potje verloren heeft.

Wedstrijdje squash, rara wie heeft er gewonnen? 🙋🏼

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 Nadine (@nadinenoordam) op

Sydney Leroux en Amy Rodriguez, scorende én juichende moeders

Sydney Leroux en Amy Rodriguez hebben meerdere dingen gemeen. Zo hebben ze relatief kortgeleden een kindje gekregen én scoorden ze in de openingswedstrijd voor hun club Kansas City. Voor Rodriguez eindigde de wedstrijd echter wel heel vervelend. Ze scheurde namelijk haar voorste kruisband af en moet daardoor een lange tijd langs de zijlijn toekijken naar  hoe Leroux en haar teamgenoten het ervan afbrengen.

This is what us moms do. ❤️

Een bericht gedeeld door Sydney Leroux Dwyer (@sydneyleroux) op

 

Marta Vieira de Silva neemt afscheid van haar oude club FC Rosengard

Stervoetbalster Marta speelt binnenkort in het shirt van Orlando Pride, maar nam afgelopen week eerst de tijd om afscheid te nemen van haar oude club, teamgenoten en fans. Namens de selectie van FC Rosengard kreeg ze een shirt vol met lieve berichtjes. Wie spot die van Lieke Martens?

 

PSV maakt het karwei van de OranjeLeeuwinnen af

Weet je nog, het filmpje waarin de OranjeLeeuwinnen de prullenbak-kop-challenge aangingen? Weet je ook nog dat Daniëlle van de Donk toen náást de prullenbak kopte? Bij PSV laten ze in onderstaand filmpje in ieder geval zien hoe het wél moet. Letten jullie op?

Kleedkamer dingen.. 🎰 ⚽️💯

Een bericht gedeeld door Mauri vd Wetering (@maurivdw) op

Kirsten Koopmans showt haar mooie tuintje 

We vermoeden dat Kirsten Koopmans vorige week Social Talk uitvoerig heeft bekeken en zichzelf met onderstaande foto nomineert voor de rubriek ‘Tuinieren met Profvoetballers’. En eerlijk is eerlijk, we moeten bekennen dat haar tuin er strakker bij ligt dan die van de kandidaat van vorige week, Hope Solo 😉

🏡| Tuin ook eindelijk klaar!😊 Even hard werken maar dan heb je ook wat 😍 #tuin #inspiration #instahome #lampentotaal

Een bericht gedeeld door Kirsten Koopmans (@kkoopmans) op

Het bericht Social Talk – Kirsten Koopmans geeft vervolg aan Tuinieren met profvoetballers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *