Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wie pakt de vierde plek in de Eredivisie zaal?

De laatste plek voor de play offs om het kampioenschap van Nederland is nog open. Twee teams maken nog kans op deze plek: FC Gelre en drs. Vijfje. In Wehl speelt, FC Gelre, de nummer 4, thuis tegen Pro Futsal Club. Als het thuisteam wint dat zijn zij verzekerd van de titelstrijd. De eerste competitie wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een 2-3 overwinning.

Drs. Vijfje krijgt Zuidoost United op bezoek. De studentes hebben bij een gelijk spel of verlies van FC Gelre nog steeds kans op plek vier. Het verschil is 4 punten met nog 2 wedstrijden te gaan. De Groningers wonnen uit met 2-3 van de Amsterdammers.

In Heerhugowaard strijden Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau en Drachtster Boys tegen elkaar. Coach Wouter Moraal vertrekt bij het thuisteam aan het einde van het seizoen. NiƱa George-Koek is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainster in Noord-Holland. De bezoekers wonnen afgelopen week de beker en willen graag op de 2e plaats eindigen i.v.m. het thuisvoordeel tijdens het kampioenschap van Nederland.

Interessant in Stiens is de strijd tussen de nummer 10, Avanti/Keuning Advocaten en de nummer 11, Team Alkmaar/Sportstars. De eerste wedstrijd wonnen de Friezinnen met 3-5.

Hovocubo krijgt koploper vv Pernis/Barcelona Soccer Schools op visite. De landskampioen was afgelopen week deelnemer in Spanje aan een sterk Europees toernooi. De gastvrouwen bevinden zich op de 9e plek en kunnen nog een plaatsje stijgen. In Schiedam won vv Pernis met 4-0.

Programma 21 april 2017

 

Aanvang Thuis Uit
21.15 uur Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau Drachtster Boys
20.30 uur FC Gelre Pro Futsal Club
20.30 uur Hovocubo vv Pernis/ Barcelona Soccer Schools
20.30 uur Avanti/Keuning Advocaten Team Alkmaar/Sportstars
21.30 uur G.S.F.V. Drs. Vijfje Zuidoost United

Het bericht Wie pakt de vierde plek in de Eredivisie zaal? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *