Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Assistent-scheidsrechter Nicolet Bakker in actie tijdens CL-topper

De Nederlandse Nicolet Bakker gaat de Hongaarse scheidsrechter Katalin Kulcsar assisteren tijdens de wedstrijd tussen Manchester City en Olympique Lyon in de halve finale UEFA Women’s Champions League, die zaterdag 22 april wordt gespeeld.

Samen met assistent-scheidsrechter Judit Kulcsar (Hongarije) en vierde official Eszter Urban (Hongarije) moet de confrontatie in Manchester in goede banen geleid gaan worden. De returnwedstrijd zal op 29 april gaan plaatsvinden.

Eerder dit jaar werd al bekend dat Bakker door de Europese bond is aangewezen als een van de assistent-scheidsrechters op het Europees Kampioenschap dat aankomende zomer in Nederland wordt gehouden. Ze zal daardoor het eerste vrouwelijke Nederlandse lid van een arbitraal team op een EK-eindronde zijn.

Het bericht Assistent-scheidsrechter Nicolet Bakker in actie tijdens CL-topper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *