Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Someren krijgt punten in mindering terug

Someren kreeg drie punten in mindering van de KNVB omdat het afgelopen zaterdag niet kwam opdagen voor de wedstrijd in en tegen Maarssen. De club tekende bezwaar aan bij de voetbalbond omdat meerdere speelsters moeten werken op de zaterdag. Voetballen is dan onmogelijk voor de club. Wanneer de wedstrijd werd vastgesteld op een later tijdstip dan de geplande tijd van 14.00 was Someren wel afgereisd naar Maarssen. De KNVB heeft begrip voor de situatie en maakte de punten in mindering ongedaan.

Victoria Boys kreeg wel drie punten in mindering, zij kwamen afgelopen maandag niet opdagen voor de wedstrijd tegen SC ’t Zand. Beide wedstrijden worden woensdagavond ingehaald.

Het bericht Someren krijgt punten in mindering terug verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *