Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Restant SSS – Oranje Nassau in Groningen

Weinig voetbal dit weekend. Zaterdag staan er twee wedstrijden in de hoofdklasse op het programma. VIOD ontvangt VV Heerenveen. De thuisclub kan bij winst naar de 4e plaats, VV Heerenveen gaat bij winst van de 10e naar de 6e plaats.

De gestaakte wedstrijd tussen SSS en Oranje Nassau (1-1) wordt met ongeveer 20 minuten voetbal uitgespeeld. Maar dit gebeurd niet op het veld in Klaaswaal maar in Groningen zo heeft de KNVB beslist. SSS moet het restant uitspelen met 10 speelsters.

Voor de KNVB beker district Zuid 1 speelt VV Schijf thuis tegen Smerdiek. De winnaar speelt de finale tegen VV Bavel.

Het bericht Restant SSS – Oranje Nassau in Groningen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *