Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sofie van Houtven sluit aan bij Women’s Sports Agency

De meest ervaren keeper van België, Sofie van Houtven, heeft zich aangesloten bij Women’s Sports Agency. Van 2004 tot 2011 speelde Sofie bij Standaard Liège waar zij in 2006 de beker won en ook de super cup en in 2011 werd ze voor de tweede keer met Standaard kampioen. Van Houtven heeft de U 17 en de U 19 doorlopen en op 23 april in 2008 maakte zij haar debuut bij de A-ploeg tegen Nederland. Op dit moment speelt Sofie voor KRC Genk en kijkt uit naar het aankomende EK in Nederland. Waarom Women’s Sports Agency? Sofie: “Ik wil blijven ontwikkelen en het hoogst haalbare halen. Ons eerste gesprek voelde gelijk vertrouwd. Angela is een duidelijk persoon die uit eigen ervaring weet wat er leeft en heerst in het vrouwenvoetbal en dat vind ik het belangrijkste”.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Sofie van Houtven sluit aan bij Women’s Sports Agency verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *