Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Een dubbele oproep van AVV Zeeburgia (West I)

Ben je een leuke meid? Houd je van voetbal?

Wil jij naast spelen in een leuk team ook ├ęcht leren voetballen? Kom dan voetballen bij de gezelligste club van Amsterdam: AVV Zeeburgia! Op 21 mei houden we een talentendag van 13 tot 16:00. Meld je zo snel mogelijk aan via: www. zeeburgia.nl

Op dit moment zijn we op zoek naar meiden vanaf 5 jaar die goed en vooral leuk willen leren voetballen. Daarnaast zijn we op zoek naar de echte talenten vanaf 11 jaar voor de MO13 Hoofdklasse, de MO15 eerste klasse en de MO19 eerste klasse. Ben je verhinderd op de 21ste of heb je een vraag, dan kan je ook een mail sturen naar: meidenvoetbal@zeeburgia.nl en wij nodigen je uit voor een proeftraining.

2e oproep

Ben je een leuke student en ouder dan 18 en wil je voetballen bij de leukste club van Amsterdam? Houd je van een lekkere 3e helft en van leuke mensen om je heen? Kom dan voetballen bij de gezelligste club van Amsterdam: AVV Zeeburgia! Zeeburgia in Amsterdam Oost heeft al twee leuke dames teams die 5e klasse spelen op de Zaterdag en de Zondag.

Aankomend seizoen starten we met een 3e damesteam dat 4e klasse gaat spelen. We zijn op zoek naar meer vriendinnenteams, maar we bieden ook ruimte voor een prestatieteam. Je kan je individueel inschrijven maar ook als geheel team. Meld je nu aan via:
meidenvoetbal@zeeburgia.nl

Het bericht Een dubbele oproep van AVV Zeeburgia (West I) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *