Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nabeschouwing: Eredivisie zaal – 21 april 2017

FC Gelre vierde deelnemer aan de play-offs.

De vier ploegen die mee doen aan de titelstrijd zijn bekend . In Wehl pakte FC Gelre de benodigde punten door winst op Pro Futsal Club en zal zich mengen in de strijd om de schaal.Rozemarijn Hendriks en Wieke Wassink zetten hun ploeg op 2-0. Voor rust kwam PFC nog op 2-1.

Na de wissel scoorde Judith Westervelt 3-1. De Apeldoornse vrouwen kwamen terug tot 3-3. Daarna liep de thuisploeg uit naar 8-3 door Wieke Wassing, Larissa Bijmolt, Iris Thus en Angela van Rooy(2).

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau wist niet te verrassen tegen Drachtster Boys. In het begin nam de thuisploeg door Lotte Bijl(RB) een voorsprong. Daarna schoot Bernou Hylkema de gelijkmaker in. Van een misverstand bij een intrap profiteerde Britt Buscher (RB). Marian Meijer en Jessie Prijs zetten daarna de bekerwinnaar voor de rust op 2-3. Na de wissel zorgden Jessie Prijs, Rianne Mulder (2) en Esra van der Heide voor een 2-7 voorsprong. Chantal Hendriksen (RB)zorgde voor het slotakkoord van de wedstrijd.

Avanti/ Keuning Advocaten wist in de voorlaatste wedstrijd van deze competitie te winnen met 4-1 van het een plaats lager geklasseerde Team Alkmaar/Sportstars. Voor de ploeg uit Stiens scoorden Janneke Heslinga,Christa Poelman, Si Shut Hau en Gerieke de Groot

Drs Vijfje moest winnen van Zuidoost United om nog een kleine kans te houden op de 4e plek. Het werd een spannende strijd in Groningen. De studentes wisten met 3-2 te winnen. Doelpuntenmakers waren Arte Brueren, Tessa Spijker en Jose de Jonge.

In Hoorn hield Hovocubo tot de wissel goed stand tegen vv Pernis/Barcelona Soccer Schools. Bij de wissel was het 1-2 voor de landskampioen. Na de wissel scoorde de koploper vijf keer. De ploeg uit Rotterdam start als nummer 1 de play offs tegen FC Gelre, de nummer vier.

 

Het bericht Nabeschouwing: Eredivisie zaal – 21 april 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *