Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Altelaar en Van der Plas naar vv Alkmaar

Afgelopen maandag hebben twee speelsters van CTO Amsterdam hun handtekening gezet bij Telstar. Silvie van der Plas en Jamie Altelaar stromen na dit seizoen uit en zullen de selectie van Telstar versterken. Jamie kwam op jonge leeftijd al binnen bij CTO Amsterdam en stroomt na 4 mooie jaren uit. Zij heeft zich ontwikkeld tot een sterk opbouwende en opkomende linker vleugelverdediger en is speelster van Nationaal onder 19. Silvie begon bij CTO Eindhoven, maar door studiekeuze verhuist naar CTO Amsterdam. Silvie is een middenvelder met veel inzicht en die vaak op het juiste moment iemand vrij voor de goal kan zetten. Na 4 jaren in totaal gaat zij een mooie nieuwe uitdaging aan bij Telstar. Wij wensen beide meiden veel succes met jullie volgende stap in je sportcarrière.

Tekst: Telstar Vrouwen
Fotograaf: Paul Fafieanie

Het bericht Altelaar en Van der Plas naar vv Alkmaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *