Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De Winter Cup ook actief in Nederland

Voor veel teams is het te duur geworden om tijdens de winterstop naar het buitenland af te reizen en daar een trainingskamp te beleggen. Daarom dit alternatief in Nederland. De Winter Cup staat voor teambuilding, gezelligheid en (top)voetbal. De ideale voorbereiding dus op de 2e seizoenshelft. Mede door de verschillende korte wedstrijden perfect voor iedere trainer om verschillende speelsters en/of verschillende spelvormen uit te proberen.

Dit evenement wordt mede georganiseerd met de achterliggende gedachte om de competitieve, recreatieve (lagere elftallen) een fantastisch teamweekend te bezorgen dat geheel in het teken staat van voetbal, teambuilding en feesten. De Winter Cup gaat een jaarlijks terugkerend evenement worden.

In dit toernooi zal u team het opnemen tegen gelijkwaardige teams uit binnen- en buitenland. De organisatie heeft meer dan 35 jaar ervaring met organiseren meerdaagse voetbal evenementen/toernooien in binnen- en buitenland.

Familie, vrienden en collega’s zijn ook van harte welkom om te komen kijken en hun team aan te moedigen. Wie zijn familie, partner of vrienden mee wil nemen, profiteert van dezelfde prijzen als de speelsters.

U kunt deelnemen aan de Winter Cup vanaf 85 euro pp inclusief ontbijt en diner. U zult dan verblijven op het 5-sterren bungalowpark Marveld Resort in Groenlo. Tevens heeft u dan gratis toegang tot de feesten die er iedere avond georganiseerd worden. Inschrijven of meer informatie zie de toernooiflyer.

Email: Info@international-winter-footballcup.com

Website: www.international-winter-footballcup.com

Het bericht De Winter Cup ook actief in Nederland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *