Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Liverpool speelt met verkeerd tenue dankzij pijnlijke blunder

Enkele dagen gelden maakte Liverpool bekend dat Avon Products Inc, een Amerikaanse cosmeticabedrijf, de eerste shirtsponsor van de vrouwelijke tak van de Engelse topclub is geworden. Het tenue bleek afgelopen zondag dankzij een pijnlijke blunder echter niet aanwezig te zijn. Daardoor stond Liverpool tegen Yeovil Town uiteindelijk op het veld met het verkeerde tenue.

Het moet een raar gezicht geweest zijn toen de ploeg van de Nederlandse Shanice van de Sanden arriveerde in Yeovil voor de start van de WSL 1 Spring Series en er geen tenue aanwezig bleek te zijn. Hoe dat kan? Het gloednieuwe tenue lag nog op de plank in Merseyside.

Gelukkig had de thuisploeg nog een setje van het uittenue liggen, waardoor de wedstrijd alsnog kon worden afgewerkt. Voor de ogen van zo’n tweeduizend toeschouwers, een record voor Yeovil Town, wist Liverpool uiteindelijk mede dankzij Van de Sanden makkelijk met 1-4 te winnen.

Aankomende vrijdag kan het eigen tenue met de nieuwe shirtsponsor eindelijk aan de buitenwereld getoond gaan worden. Liverpool speelt dan thuis tegen Reading FC, de ploeg van Mandy van den Berg.

Foto via BBC Sport

Het bericht Liverpool speelt met verkeerd tenue dankzij pijnlijke blunder verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *