Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wellicht geen FC Twente – ADO Den Haag

De wedstrijd tussen FC Twente en ADO Den Haag gaat komende vrijdag mogelijk niet door. Onbekenden hebben afgelopen weekend de lijnen van de middencirkel van het hoofdveld van ATC’65 met blauwe verf bewerkt.

Waarschijnlijk hebben aanhangers van BWO de schade aangericht. Komende zaterdag speelt ATC’65 thuis de stadsderby tegen BWO. ATC’65 kan niet lachen om de ludieke grap. “Als ze het nou hadden gedaan met stoepkrijt of waterverf, dan was het nog ludiek geweest. Maar dit is echt schade”, aldus secretaris Jan Arie Bijl tegenover TC Tubantia.

ATC hoopt de lijnen weer wit te kunnen krijgen, maar als het niet lukt moeten nieuwe stukken kunstgras worden geplaatst. “Dan wordt het een duur grapje”, vreest Bijl. Terwijl ATC en BWO juist nieuwe ludieke acties wilden voorkomen na het verleden. “Het moet wel leuk blijven. Dit gaat gewoon te ver”, meent Bijl. ATC’65 gaat bij de politie aangifte doen van vernieling. FC Twente Vrouwen speelt komende vrijdag in Hengelo tegen ADO Den Haag. Volgens Bijl zou die wedstrijd zelfs kunnen worden afgelast, als de lijnen niet aan de regels voldoen.

Bron: twentefans.nl

Het bericht Wellicht geen FC Twente – ADO Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *