Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Simone Kets verlaat sc Heerenveen

Afgelopen zaterdag scoorde Simone Kets met sc Heerenveen nog tegen Telstar, maar Simone Kets zal in het seizoen 2017/2018 uitkomen in de kleuren van vv Alkmaar. De talentvolle linksbuiten begon haar carrière bij BAS in Biddinghuizen en won in 2014 met de Oranje Leeuwinnen O19 de Europese Kampioenschappen. Kets maakte haar debuut in de Eredivisie Vrouwen bij PEC Zwolle en kwam de afgelopen 3 seizoenen uit voor sc Heerenveen, waar zij in het afgelopen jaar tot nu toe 9 doelpunten heeft gemaakt en al velen assists heeft.

Kets: “Het vertrouwen van de trainer [Gideon Dijks] en de ambitieuze plannen van de club zijn doorslaggevend geweest in mijn keuze om volgend jaar uit te komen voor VV Alkmaar. De sportieve doelen van de club in combinatie met de nieuwe faciliteiten zullen zorgen voor een topsport klimaat waarin ik mij verder kan ontwikkelen als voetbalster. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen in Alkmaar aan de slag te gaan!”

Het bericht Simone Kets verlaat sc Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *