Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De 15e editie van het Nederlands Trainerscongres

Op vrijdag 19 mei 2017 wordt voor de 15e keer het Nederlands Trainerscongres georganiseerd. Net zoals vorig jaar vindt het congres plaast in het IJsseldelta stadion van PEC Zwolle. Het programma begint om 10.15 uur en eindigt rond 16.30 uur.

WACHT NIET TE LANG MET INSCHRIJVEN – NU AL BIJNA 700 DEELNEMERS

Zoals altijd worden tijdens het congres ook weer de Rinus Michels Awards uitgereikt. Wie wordt de opvolger van Wilfred van Leeuwen als beste amateurtrainer seizoen 2016/2017 en wie volgt Erik ten Hag op als beste Trainer-coach Betaald Voetbal? Deelnemers aan het congres ontvangen een certificaat met 4 studiepunten voor het aanvragen/verlengen van de Trainerslicentie.

Voor het volledige programma en om u in te schrijven als deelnemer klik hier.

Het bericht De 15e editie van het Nederlands Trainerscongres verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *