Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Uitslag hoofdklasse B: VV Maarssen – Someren 3-3

VV Maarssen wist vanavond niet te winnen van Someren. Binnen tien minuten stond de thuisclub met 2-0 voor, maar nog voor de rust kwam Someren terug tot 2-2 door twee doelpunten van Maxime Scheepens (foto) die na blessureleed vanavond weer in de basis stond. Na de thee werd het 3-2 maar vlak voor tijd maakte Christa Eggers gelijk. Someren is helaas gedegradeerd na vanavond. Eerder al moeten Kolping Boys, Venlosche Boys en Victoria Boys ook een stapje terug doen.

SC ’t Zand won dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Victoria Boys met 7-0. Nadia Cools scoorde drie doelpunten voor de Tilburgse club. Door de winst staat SC ’t Zand weer bovenaan in de zondag hoofdklasse.

Het bericht Uitslag hoofdklasse B: VV Maarssen – Someren 3-3 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *