Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: vv OWIOS zoekt hoofdtrainer

Voetbalvereniging OWIOS is de voetbalclub uit Oldebroek die speelt op sportpark Bovenmolen. De club heeft een rijke historie in het zaterdagamateurvoetbal en heeft een sterke, eigen identiteit. OWIOS bestaat sinds 25 september 1925. De clubkleuren zijn groen-wit.

De vereniging is de afgelopen jaren hard gegroeid en bestaat uit meer dan 700 leden. Het groei briljantje binnen de vereniging is het meiden- en vrouwenvoetbal. Om deze talenten verder te ontplooien zijn we voor OWIOS voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een hoofdtrainer.

De functie

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige trainer voor VR1 zowel op teamniveau als op individueel niveau. Jouw taak wordt het om het vrouwenvoetbal zowel letterlijk als figuurlijk binnen OWIOS op een hoger niveau te krijgen. VR1 voetbalt op dit moment in de 4e klasse. Je werkt op een positieve manier om speelsters zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden.

Het stimuleren van de speelsters om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal VR1 behaalt. Het uitdragen van de kernwaarden van OWIOS behoort tot de functie.

Jouw profiel

Je beschikt over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op (bege-)leiders, team en de individuele speelsters. Je hebt goede communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen zowel intern als extern en bent voor OWIOS een goed uithangbord naar de externe partijen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging.

Verder beschik je over stimulerende leidinggevende capaciteiten om het volledige potentieel van speelsters naar boven te halen en kun je zowel in de groep als boven de groep staan. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een samenwerkingsgerichte instelling. Coachen is jou op het lijf geschreven. Je hebt ervaring in het trainen van meiden en vrouwen. Natuurlijk, als eindverantwoordelijke ben je ook resultaatgericht.

Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Het hebben van TCIII (UEFA-C) is een pré. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Ons aanbod

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een groeiende en ambitieuze vereniging. OWIOS beschikt over een fantastische accommodatie en faciliteiten. Dit alles gaat vergezeld met een prima vergoeding.

Solliciteren

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 15 mei 2017 naar voetbalvereniging OWIOS ter attentie van Leonard Visscher (secretaris). Het email adres is secretaris@owios.nl. Wil je meer informatie, bel dan met Germa Tanghe op 06-52237791.

Het bericht Vacature: vv OWIOS zoekt hoofdtrainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *