Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Mijke Roelfsema naar Boston College Eagles

Mijke Roelfsema zal in het nieuwe seizoen niet meer uitkomen voor de residentie club. De 19-jarige centrale verdedigster heeft een scholarship aangeboden gekregen bij Boston College. Bij die universiteit kan zij haar studie Psychologie volgen en zal ze gaan spelen voor het vouwenvoetbalteam, de “Boston College Eagles”, spelend in de Atlantic Coast Conference, één van de sterkere competities in het NCAA-Vrouwenvoetbal in Amerika.

“Ik heb bij ADO Den Haag Vrouwen in drie jaar tijd ontzettend veel geleerd. Ik heb de kans gekregen om op het hoogste niveau in Nederland te mogen spelen. Ik wil graag de volgende stap maken met studeren en voetbal.” aldus Mijke Roelfsema.

Het bericht Mijke Roelfsema naar Boston College Eagles verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *