Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SC ’t Gooi klaar voor kampioenswedstrijd

Morgen kan SC ’t Gooi kampioen worden in de 2e klasse A. Een punt tegen concurrent Wartburgia 3 met Leonne Stentler (voormalig speelster Ajax, ADO Den Haag) en Jolijn Heuvels (voormalig speelster PEC Zwolle) in de gelederen.

Ajax Training voor samenwerkende clubs
Woensdag 26 april heeft de technische staf van Ajax Vrouwen een training gegeven aan 20 grote talenten, trainers en medische staf van de 4 clubs, die samenwerken met Ajax Vrouwen: Blokkers, Buitenveldert, Overbos en SC ’t Gooi.

De middag bij SC ’t Gooi (Hilversum) werd geopend met prachtige woorden van door ’t Gooi-voorzitter JW Hoogendoorn. De felicitaties voor Ajax trainer Ed Engelkes, die genomineerd is voor Rinus Michels Award en de beïnvloeding van de samenwerking. Want alle 4 de samenwerkende clubs zijn de race voor de titel of promotie: Buitenveldert in de topklasse, Blokkers kampioen in de 2e klasse zondag, Overbos nacompetitie zondag, SC ’t Gooi in de race voor kampioenschap 2e klasse zaterdag.

Vervolgens nam Ajax-trainer Ed Engelkes het woord. Prachtig om zijn achtergrond en ervaring te horen. Wat heb jij er voor over? Wat is jouw motivatie? De trainers kunnen je hierbij helpen! Hij stelde de staf van Ajax voor.

Gevolgd door een heerlijke Ajax-training. De speelsters werden getraind door Benno Nihom, Eva Blewanus (warming-up) en Ajax-speelsters, Betsy Hassat en Davina Philtjes. De keepsters kregen een training van Kees Kalk. De trainers werden begeleid door Ed Engelkes. De medische staf door Eva Blewanus. Het was een geweldige en leerzame ervaring!

Het bericht SC ’t Gooi klaar voor kampioenswedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *