Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing: 1e klasse A – speelronde 19

Sc Klarenbeek is bij een gelijkspel of een winstpartij tegen Odysseus 91 kampioen van de 1e klasse A! De bezoeksters zijn al veilig en wisten onlangs de contracten van de staf en begeleiding met nog één seizoen te verlengen. FC Rijnvogels mag zich focussen op de nacompetitie en heeft voor de 2e periode een winstpartij nodig om een klein feestje te kunnen gaan bouwen. De tegenstander is het al veilige DSS, maar er moet nog  altijd gebikkeld gaan worden.

Ook Reiger Boys gaat straks de nacompetitie in maar speelt zaterdag nog tegen Smerdiek. Die club is ook al veilig, dus het kan een leuke en open wedstrijd gaan worden. IJFC is veilig en krijgt Berkel op bezoek dat heel graag de nacompetitie voor de p/d wilt ontlopen. En dat geldt ook voor Rhoon, dat een uitwedstrijd gaat spelen tegen Wartburgia VR2. De thuisploeg maakt ook nog kans op de p/d plaatsen. Barendrecht VR2 is dit weekend vrij.

Het bericht Voorbeschouwing: 1e klasse A – speelronde 19 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *