Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing: 1e klasse B – speelronde 21

In de 1e klasse B gaat de titelstrijd alleen nog maar tussen Heerenveense Boys, de huidige koploper, en sc Stiens. Heerenveense Boys heeft een punt nodig uit de resterende twee wedstrijden en dan kan het feest losbarsten. Het mooie is dat beide teams zaterdag tegen elkaar spelen. In de landelijke competities voor het vrouwenvoetbal speelt het doelsaldo geen rol wanneer beide teams met hetzelfde aantal punten eindigen in de titelstrijd.

Kortom, mocht Heerenveense Boys beide wedstrijden verliezen en sc Stiens pakt 6 punten dan volgt op neutraal terrein een beslissingswedstrijd. Verder speelt ASC ’62 een lastige uitwedstrijd tegen Hollandscheveld, dat nog volop strijd tegen directe degradatie. The Knickerbockers spelen ook nog een wedstrijd met relevantie, want de tegenstander, St. Annaparochie, kan als het pech heeft op een directe degradatie positie eindigen.

De Weide heeft of krijgt een periodetitel toegeschoven maar moet in “the flow” blijven voor de nacompetitie. Ze sluiten voor de competitie de laatste thuiswedstrijd af tegen Be Quick Dokkum, dat al is gedegradeerd. Vitesse ’63 is ook veilig en speelt thuis tegen Be Quick ’28 VR2, dat ook veilig is. ONS Boso Sneek moet nog aan de bak en speelt tegen Oranje Nassau VR2, dat ook de puntjes keihard nodig heeft. Alle wedstrijden staan gepland om 15.00 uur.

Het bericht Voorbeschouwing: 1e klasse B – speelronde 21 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *