Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing: 1e klasse C – speelronde 21

VV Rigtersbleek kan vrijuit spelen tegen RKDEO, promotie is een feit. Voor de nacompetitie voor promotie strijden SDO, Witkampers en FC Berghuizen tenzij er nog gekke dingen gebeuren voor de laatste periodetitel. De Zweef is bij winst op VV Hoogland veilig, maar Alcmaria Victrix, Eldenia VR 2 en WVC knokken nog voor rechtstreekse handhaving. Alcmaria Victrix staat nog op de veilige achtste plaats met 24 punten en ontvangt nummer negen Eldenia II dat 23 punten heeft. WVC heeft 21 punten maar gaat zondag naar 24 punten omdat het tegen Velsen speelt. SC Purmerland speelt haar laatste thuiswedstrijd, de club neemt afscheid van de eerste klasse C en ontvangt FC Berghuizen. Leuk is nog de wedstrijd tussen SDO en Witkampers, twee clubs die het dit seizoen uitstekend hebben gedaan.

Het bericht Voorbeschouwing: 1e klasse C – speelronde 21 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *