Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing: 1e klasse D – speelronde 21

VV Bavel of Amstenrade, welke club zal kampoen worden? Beide clubs staan op 47 punten. Amstenrade speelt thuis tegen FC Gelre dat vrijwel zeker is van de nacompetitie voor promotie. VV Bavel krijgt het zwaar tegen VV Schijf. Beide clubs treffen elkaar nog later in de finale voor de KNVB beker. Liefst vier clubs hopen op rechtstreekse handhaving. Bekkerveld heeft 22 punten, Nooit Gedacht staat op 21 punten. Beide clubs zijn nu nog veilig, maar op plaats 9 en 10 staan OVV’67 en Baronie met 20 punten. Bekkerveld moet naar VV Trekvogels, Nooit Gedacht speelt thuis de kraker tegen Baronie. OVV’67 moet winnen van BSC anders wacht vrijwel zeker de nacompetitie voor handhaving. VDZ wil vijfde eindigen en dat kan wanneer ze uit winnen van SSS’18 en de week daarop winnen van Nooit Gedacht.

Alle wedstrijden zouden om 14.30 beginnen, maar Nooit Gedacht en Baronie trappen al om 12.00 af……

Het bericht Voorbeschouwing: 1e klasse D – speelronde 21 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *