Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing: Hoofdklasse A – speelronde 21

RCL speelt haar laatste uitwedstrijd als kampioen van de hoofdklasse A tegen vv Heerenveen. Jong PEC Zwolle speelt de derby tegen Be Quick ’28, dat met drie andere teams strijd voor die veilige 8e plek. SSS is de koploper in de 3e periode en kan thuis tegen VIOD een grote stap zetten voor indirecte promotie naar de Topklasse A.

Verder heeft SteDoCo op tijd gas gegeven maar moet in de laatste twee wedstrijden wel het doelsaldo in de gaten houden. En op zaterdag tegen HTC moet dat geen problemen opleveren. Deze speelronde spelen IJzendijke en Ter Leede tegen elkaar. De ploeg die wint doet hele goede zaken om directe handhaving af te dwingen. Oranje Nassau gaat op bezoek bij Sporting 70, dat de strijd nog niet op heeft gegeven voor de p/d plaatsen. Ook voor Oranje Nassau een zeer belangrijk duel. Alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur.

Het bericht Voorbeschouwing: Hoofdklasse A – speelronde 21 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *