Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje O17 onderweg naar het EK Tsjechië

De speelsters en begeleiding van Oranje O17 zijn vanaf airport Eindhoven vertrokken richting het EK in Tsjechië.

Oranje O17 zit in poule B en in poule A spelen Tsjechië, Duitsland, Spanje en Frankrijk tegen elkaar. Op donderdag 11 mei zijn de halve finales waarbij één om 11.00 uur en de tweede om 18.00 uur. Die laatste wordt live uitgezonden op Eurosport, net als de finale die op zondag 14 mei staat gepland.

Bekijk hier de selectie.

Tsjechië organiseert van 2 tot en met 14 mei het EK 2017 voor speelsters onder de 17 jaar. Aan het toernooi doen acht landen mee, waarbij Tsjechië als gastland automatisch gekwalificeerd is. De eerste en laatste keer dat het Nederlands elftal voor speelsters onder de 17 jaar zich kwalificeerde voor een EK was in 2010. Het EK voor speelsters onder 17 wordt sinds 2008 georganiseerd door de UEFA.

Het speelschema kun je hier downloaden en mochten wij een livestream ontdekken, we let you know.

Het bericht Oranje O17 onderweg naar het EK Tsjechië verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *