Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Open training bij vv De Blokkers (West I)

Voetballende vrouwen en meiden, opgelet! V.v. de Blokkers is naarstig op zoek naar versterking bij de vrouwen. Om je de gelegenheid te geven kennis te maken met de club, houdt de Blokkers op vrijdag 12 mei een open training voor zowel de meisjes als de vrouwen.

V.V. de Blokkers is trots op haar grote vrouwenafdeling. Er zijn teams voor onder 15, onder 17 en onder 19 jaar. De beide vrouwenteams vanaf 18 jaar spelen succesvol op hoog niveau in de 1e (VR1) en 2e (VR2) klasse. Ook de jongere teams spelen vol passie en met veel plezier samen. Maar er is altijd ruimte voor meer fanatiekelingen! Daarom houdt de club op vrijdag 12 mei een open training. De enige eis is dat je moet kunnen voetballen. Of je dat nou heel goed kunt of gewoon lekker een balletje kunt trappen; doet er niet toe. Hou je van het spel? Dan ben je welkom!

Programma:

 

19.00 – 20.00 O15 t/m O19
20:15 – 21:15 Vrouwen

Aanmelden voor de open training kan via luc.ebbeling@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd en niveau.

Het bericht Open training bij vv De Blokkers (West I) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *