Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Play-offs Eredivisie zaal zijn duidelijk

De laatste speelronde in de eredivisie vrouwen was nog belangrijk voor de plaatsen 2 en 3. Drachtster Boys won met 4-1 van FC Gelre.
Voor de thuisploeg scoorden Esther van Toledo (2), Lotte Donath en Esra van der Heide. Voor de bezoekers was het Marley Renner.

Het andere duel van belang was KTP Nieuw Roden tegen Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau. Ook hier won de thuisploeg met 4-1. De bezoekers streden fanatiek en kwam na een 1-0 achterstand op gelijke hoogte .Voor de rust werd het nog 2-1. Na de wissel liep het thuisteam uit naar 4-1. Ondanks deze overwinning bleef de Drentse formatie op de 3e plaats.

Pro Futsal Club kon de laatste wedstrijd van de competitie niet winnen van Avanti/ Keuning Advocaten. Het werd een knappe overwinning 3-5 voor de Friezinnen. De doelpuntenmakers voor de bezoekers waren Si Shut Hau (3), Daisy Andringa en Femke Reitsma. Zuidoost United speelde zijn laatste wedstrijd in de eredivisie tegen Hovocubo. De Amsterdamse formatie sloot met een 3-2 overwinning de boeken.

Alkmaar/Sportstars wist ook de laatste wedstrijd niet te winnen. Het werd een nipte nederlaag in een goede wedstrijd tegen drs. Vijfje. De Alkmaarse treffers kwamen van Marit Kunst en Simone Brussel.

Het bericht Play-offs Eredivisie zaal zijn duidelijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *