Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Open selectietraining Saestum

Voetballende meisjes en vrouwen opgelet!

Wil je beter worden en op een hoog niveau voetbal spelen? Kom dan naar de open training bij s.v. Saestum op maandag 15 mei. Van 19.00 tot 20.30 uur zijn alle talentvolle voetbalsters vanaf 15 jaar welkom voor een training onder leiding van de trainers van de vrouwenselectie.

Saestum VR1 speelt in de Topklasse. VR2 speelt in mei nacompetitie voor een plekje in de 1e klasse. Daarnaast komt er een O19 voor aanstormende talenten. Goede voetbalsters, jong en oud, zijn dus van harte welkom om hun talent te laten zien.

Meedoen op maandag 15 mei? Meld je dan z.s.m. aan door een e-mail te sturen naar saestumdamesselectie@gmail.com

Het bericht Open selectietraining Saestum verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *