Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Robert de Pauw nieuwe trainer van Achilles’29

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft Robert de Pauw de technische leiding bij Achilles’29. De Pauw is in de regio geen onbekende, zo trainde hij eerder de selectie van NEC amateurs en SV Orion. Daarnaast was de Pauw als trainer actief op de voetbalacademie NEC/FC Oss, waar hij zowel verschillende jeugdteams als O-23 onder zijn hoede had.

Hoewel De Pauw nog niet eerder in het vrouwenvoetbal actief was, volgt hij het vrouwenvoetbal al enige tijd op de voet. De 36-jarige Nijmegenaar deelt de ambitie met Achilles’29 om het vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen en talenten binnen de club de kans te geven op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen.

Het bericht Robert de Pauw nieuwe trainer van Achilles’29 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *